Kultaanen

Tapahtumat & Workshopit

Vapaudu Vuoteen 2022

Vapauttava maalaaminen ja äänimaljat -workshop 20.2.2022 klo 10-17

Anne on sosiaalityöntekijän koulutuksen omaava taiteentekijä sekä vapauttavan maalaamisen menetelmän kehittäjä, joka on ohjannut useita intuitiivisen maalaamisen kasvuryhmiä sekä järjestänyt luovien menetelmien työpajoja ja -kursseja. Menetelminään hän käyttää mm. tunnepurkutaidetta ja elämäntarinamaalaamista.

Anne haluaa ohjata kurssilaisiaan kohti jokaisen omaa voimaa, kohti luottamusta sisäiseen ohjaukseen, joka tuleekin kuin luonnostaan silloin, kun puretaan esteitä elämänenergian vapaan virtaaminen tieltä. Näitä esteitä synnyttävät kipeät elämänkokemukset, joista tunnejäljiksi voivat jäädä osin selittämättömätkin syyllisyyden ja häpeän tunteet tai sisälle patoutunut kiukku ja suru, mikä vaikeuttaa itsensä ja oman totuutensa ilmaisemista omassa elämässä. Blokkaavia tunteita ja itseilmaisua voi vapauttaa maalaamalla ja maalata voi vaikka silmät kiinni. Pääasia on, että kuuntelee itseään ja antaa itselleen luvan tulla näkyvämmäksi, juuri sen verran kuin itsestä siinä hetkessä tuntuu hyvältä.

Anne kertoo, että kohtaaminen on hänen supervoimansa ja että hänen intohimonsa on auttaa muitakin löytämään oma supervoimansa sekä rohkeuden ilmaista sitä maailmassa. Hänen ryhmänsä perustuvat syvän luottamuksen synnyttämiselle, aidolle läsnäololle, lämpimälle huumorille ja myötätunnolle sekä kaikkien tunnekokemusten turvalliselle kannattelemiselle.

Annen workshopeissa tekniset taidot eivät ole tärkeitä vaan matka, joka niissä sisäisesti kuljetaan värien voiman avulla. Maalaaminen alkaa ohjatuilla mielikuvaharjoituksilla ja vaikuttavalla musiikilla, joiden avulla päästään kulloiseenkin teemaan kiinni. Lopputuloksena on aina vaikuttavia töitä ja tarinoita, joiden äärellä on Annen mukaan kunnia pysähtyä.  

Integral Yoga -workshop

12.2.2022 klo 11-13 | Kurikka

Oikea tekniikka on joogassa tärkeää – kun tekniikka on hallussa, voi joogassa leikitellä ja kokeilla sekä kokea. Toinen tärkeä osa-alue on pranayama eli hengitysharjoitukset. Kolmas on rentoutumisharjoitus ja neljäs keskittymisharjoitus.

Jotta ehdimme käydä läpi rauhassa kaikki nämä tärkeät Integral Yoga Hatha -tunnin osa-alueet, sekä lisäksi vielä mm. mantrat, käytämme aikaa 120 minuuttia. Tarkoitus on näin turvallisesti, hyväntuulisesti ja rauhassa päästä harjoituksessa lähelle meditaation tilaa.

Tervetuloa!

Hinta: 35 €

Tulossa

Tiedotamme täällä tulevista tapahtumista sekä workshopeista. Pysy kuulolla!